Вижте момичето, което се трансформира в звезди!


Джесика Вил (също позната като JBunzie) е влогърка и гримьорка. Тя е младо момиче, чиято работа е да се трансформира в звезди. Започнала е първо от трансформацията си в Майли Сайръс и дори е била наета от екипа на звездата за нейно официално "Look a like", от там тя е наричана (дори и от самата Майли) Miley's doll (куклата на Майли). Когато я вижда, самата звезда казва "Изглеждаш по-добре от мен. Това е най-готиното нещо!" Ето и снимка: 
Най- известното видео на Джесика има над 1 милион и 300 хиляди гледания, а е публикувано преди едва два месеца, и то е поразителната й трансформация в Арияна Гранде от клипа на нейната песен - "Focus".


За да направи трансформация, тя не само се гримира като звездите, а дори поръчва специално направени перуки и отива на място, обзаведено по същия начин като в официалня клип на дадената звезда. Последният направен от нея клип също е толкова добре изпипан като другите и той е трансформация на Мелани Мартинез.


За отблагодарение за нейната невероятна работа, Джесика има хиляди фенове в социалните мрежи. Тя има и други трансофмации, както и различни видеа, вижте ги на канала й. (JBunzie)

0 коментара: